Totaal (excl. BTW): € 0,00
  • Aanbieding!

Viper PS480 veegmachine

€ 369,50
€ 306,50 € 76,23 korting
Exclusief belasting Verzendkosten exclusief

De Viper PS480 is een handmatige achterloop veegmachine van Viper en biedt een robuuste en zeer productieve reinigingsoplossing die eenvoudig in gebruik is tegen een aantrekkelijke prijs.

U kunt zich richten op de schoonmaakwerkzaamheden, de veegmachine biedt een grote capaciteit met de 38 liter vuilcontainer. 

De eenvoud maakt deze Viper veegmachine zeer betrouwbaar. Lichtgewicht, eenvoudig te manoeuvreren en met een werkbreedte van 72 cm biedt de Viper PS 480 veegmachine snelle en productieve reiniging van winkels, benzinestations, scholen, kleine fabrieken, magazijnen, stations, binnenplaatsen en voetpaden.

Verpakt per stuk.

Voor meer informatie over dit product klik hier.

Aantal

 

Productvideo  video_library

 
 

De Viper PS480 is een handmatige achterloop veegmachine van Viper en biedt een robuuste en zeer productieve reinigingsoplossing die eenvoudig in gebruik is tegen een aantrekkelijke prijs.

Het compacte ontwerp voegt kosteneffectiviteit toe aan de welbekende Viper kwaliteit. De veegmachine is gebouwd op een stevig frame en de borstels worden aangedreven met behulp van een riem of een eenvoudige overbrenging aan beide wielen. Dot zorgt voor een praktisch onderhoudsvrije machine, mede door het ontbreken van een motor, batterij of netsnoer.

U kunt zich richten op de schoonmaakwerkzaamheden, de veegmachine biedt een grote capaciteit met de 38 liter vuilcontainer. Al duwend vloeren vegen zowel binnen als buiten, deze Viper veegmachine verwijdert papier, bladeren, doppen, kurken, sigarettenpeuken en zelfs kleine schroeven en spijkers.

De eenvoud maakt deze Viper veegmachine zeer betrouwbaar. Lichtgewicht, eenvoudig te manoeuvreren en met een werkbreedte van 72 cm biedt de Viper PS 480 veegmachine snelle en productieve reiniging van winkels, benzinestations, scholen, kleine fabrieken, magazijnen, stations, binnenplaatsen en voetpaden.

Verpakt per stuk.

Voor meer informatie over dit product klik hier.

2516

Datasheet

Inhoud
per stuk