Totaal (excl. BTW): € 0,00
  • Aanbieding!

Nilfisk VHS 120 MC

€ 3.321,00
Exclusief belasting Verzendkosten exclusief

De Nilfisk VHS120 is de ideale enkelfase industriële stofzuiger wanneer er hoge prestaties worden gevraagd in compacte afmetingen voor het opzuigen van alle soorten gevaarlijk stof. De Nilfisk VHS120 M klasse (door derden) gecertificeerde industriële stofzuiger is geschikt voor het opzuigen van gevaarlijke stoffen.

Verpakt per stuk en standaard geleverd met M klasse sterfilter, geleidende slang 5 meter, mondstuk 40 cm, conische rubber tuit antistatisch, plumeau borstel antistatisch, plat mondstuk zink, verloop 50/40 mm.

Aantal

De Nilfisk VHS120 is de ideale enkelfase industriële stofzuiger wanneer er hoge prestaties worden gevraagd in compacte afmetingen voor het opzuigen van alle soorten gevaarlijk stof.

De Nilfisk VHS120 L-M-H klasse (door derden) gecertificeerde industriële stofzuiger is geschikt voor het opzuigen van gevaarlijke stoffen.

De M en H klasse stofzuigers zijn uitgevoerd met een M klasse filter voorzien van gelijmde naden voor een zo hoog mogelijke filter efficiëntie en het Longopac systeem voor een eenvoudige en veilige afvoer van het opgezogen materiaal. Het HEPA14 absoluut filter, standaard op de H klasse stofzuiger, vangt het fijnste stof op. De twee by-pass motoren zorgen voor de beste prestaties in zeer compacte afmetingen, slechts 630x628x1.300 mm. De handmatige filterschudder maakt een eenvoudige en effectieve reiniging van het hoofdfilter mogelijk om zo de beste prestaties te behouden welke gecontroleerd kunnen worden met behulp van de vacuüm meter op de motorkop. De accessoires kunnen worden opgeborgen in het accessoires opbergvak welke standaard is op de M en H klasse stofzuiger en optioneel op de L klasse stofzuiger.

7342

Datasheet

Inhoud
per stuk