Totaal (excl. BTW): € 0,00

OrangeBrush

Hoogwaardige gerecyclede schoonmaakmaterialen voor de non- food industrie. OrangeBrush is een premium lijn non-food borstelwerk en is gemaakt van gerecycled materiaal. Zowel het kunststof als de vezels bestaan tot wel 80% uit gerecycled materiaal. Met OrangeBrush voldoet u aan alle moderne eisen op het gebied van duurzaamheid, gebruikscomfort, veiligheid en efficiëntie. Creëer direct een opgeruimde werkplek met onze 5S toepassing:

Sorteren: de OrangeBrush-dealer adviseert over het efficiënt samenstellen van het borstelwerk assortiment. Samen met de OrangeBrush-dealer gaat u uw producten sorteren en combineren. De samenstelling wordt afgestemd op de specifieke gebruikerstoepassing op de werkvloer.

Schikken: wilt u uw OrangeBrush producten schikken of organiseren? Indien gewenst worden de producten in combinatie met een ophangrail of schaduwbord geleverd, waardoor de producten altijd een duidelijke, vaste plaats hebben.

Schoonmaken: OrangeBrush biedt een totaalpakket aan borstelwerken voor de professionele schoonmaak in een non-food omgeving. Dit geldt voor vele industrieën zoals: carwash, (Petrochemische) industrie, transport & automotive, scheepvaart, schoonmaakbedrijven, landbouw & constructie en non-food retail.

Standaardiseren: door OrangeBrush te gebruiken worden methodes (S1 t/m S3) en verantwoordelijkheden automatisch vastgelegd.

Standhouden: het standhouden van de OrangeBrush toepassingen (S1 t/m S4) is zeer eenvoudig, omdat het werken met OrangeBrush producten comfortabel en fijn is om mee te wreken. Uw medewerkers ervaren direct het verschil t.o.v.het vorige borstelwerk. Dit stimuleert om de toepassingen te handhaven. 

Voor het introduceren van OrangeBrush in uw bedrijf adviseren wij de S5 methode te hanteren. Dit is zowel voor het aanschaffen van onze producten, maar ook voor het correct organiseren en behouden van uw duurzame borstelwerken.

Er zijn 45 producten.

Item 1-12 van 45 in totaal item(s)

Actieve filters