Totaal (excl. BTW): € 0,00
  • Aanbieding!

Nilfisk VHS 120

€ 2.459,00
Exclusief belasting Verzendkosten exclusief

De Nilfisk VHS 120 is de ideale stofzuiger wanneer er behoefte is aan grote prestaties in compacte afmetingen voor het opzuigen van allerlei soorten vuil in bijvoorbeeld de bouwsector.

De Nilfisk VHS120 is de compacte mobiele eenfase stofzuiger voorzien van 2 by-pass motoren en 37 liter verwijderbare container om te voorzien in de hoogste prestaties en capaciteit wanneer er beperkte ruimte is. Het grote filteroppervlak, het optionele HEPA14 absoluut filter en het M klasse sterfilter met gesealde naden.

Verpakt per stuk en compleet geleverd met kit bestaande uit een slang 5 meter, mondstuk 40 cm, conische rubber tuit, plumeau borstel, plat mondstuk zink en verloop 50/40 mm.

Aantal

Even eenvoudig als efficiënt, de juiste Nilfisk stofzuiger voor uw toepassing: een specifieke combinatie samengesteld voor een segment en voorzien van de beste accessoires kit.

Wat u nog moet doen? Slechts de slang, buis en het mondstuk bevestigen en doorgaan.

De #General Cleaning stofzuiger biedt een uitstekende balans tussen efficiëntie, compacte afmetingen en prijs.

Deze industriële stofzuiger van Nilfisk is compact en krachtig en wordt geleverd met een set industriële reinigingsaccessoires, ideaal voor het reinigen van grote oppervlakken, zowel vloeren als lastig te reinigen plekken. De set bestaat uit 5 meter polyurethaanslang en een serie van accessoires waarmee u snel en effectief kunt schoonmaken.

Door deze accessoires (handgreep, vloermondstuk met wielen, plat spleetmondstuk enz.) is de industriële stofzuiger extreem veelzijdig inzetbaar.

Het gebruik van deze industriële stofzuiger betekent een schonere werkomgeving binnen enkele minuten.

7341

Datasheet

Inhoud
per stuk